WP Greet Box icon
Dobrodošli na Svetlu Komoru, portal i magazin primenjene fotografije! Ako ste novi ovde, možda želite da pratite naš RSS izvor, ili Fejsbuk stranicu, kako biste ostali u toku sa novim sadržajem?

Edit: Okupljanje je u petak, 16. oktobra u 18h. (trajanje neodređeno)
Pogledajte lokaciju splava Brodić na Google Maps. Vidimo se!

Skoro sam shvatio da je splav Brodić omiljeno mesto na kom se sastajem sa drugim fotografima. Nalazi se sa beogradske strane, iza Sajma. Puštaju odličnu muziku (nikakav tehno rejv, narodnjake, čak ne ni mnogo pop) i mnogi se slažu da prave najbolju picu u gradu.

Za Brodić sam prvi put čuo od drugara dizajnera, a reputaciju su potvrdili i ilustratori, režiseri, novinari… i to je zaista ekipa koja tamo ide redovno. Bez dizelaša, sponzora i sponzoruša i sl. Prava retkost. A evo i par fotografija:

matt-lutton-brodic-belgrade

matt-lutton-brodic-belgrade (1)

matt-lutton-brodic-belgrade (2)

matt-lutton-brodic-belgrade (3)
fotografije: Matt Lutton

Lokacija Brodića na Google Maps.

Ali dosta promocije samog mesta.

Okupljanje je čisto “rekreativnog” karaktera. Pozvani su svi fotografi, a naročito ljubitelji Svetle Komore! Iako skroman, ovo bi mogao biti uvod u neko “pravo” okupljanje u budućnosti gde bi se npr. puštao slideshow nečijih radova, ili diskutovalo o nekoj temi i slično. Ali otom-potom.

Plan je da okupljanje bude u toku sledeće nedelje, a da bismo malo lakše došli do datuma, evo malog glasanja:

U Nedelju ću definitivno odlučiti koji je dan najbolji, na osnovu vaših glasova. Ako glasanje ne bude dalo neki konkretan rezultat (npr. bude vrlo ujednačeno), prelomiću na osnovu Trenutnog Raspoloženja™. U svakom slučaju, datum će biti objavljen u nedelju popodne, na Twitter-u i Facebook stranici, pa ako nas već ne pratite preko nekog od ta dva kanala, sad je pravo vreme. Naravno, i ovde u komentarima dajte predloge bilo koje vrste, ali ne zaboravite da glasate!

Vidimo se!

Be Sociable, Share!