WP Greet Box icon
Dobrodošli na Svetlu Komoru, portal i magazin primenjene fotografije! Ako ste novi ovde, možda želite da pratite naš RSS izvor, ili Fejsbuk stranicu, kako biste ostali u toku sa novim sadržajem?

Fot-Ka je fotografsko-izviđački kamp koji se od 5-15. jula 2010. godine održava u selu Ždrelo kod Petrovca na Mlavi. Osnovu kampa čini radionica pod nazivom „Život sela: fotografija i savremeni seoski motivi.“ Cilj radionice je da ukaže na stereotipsko prikazivanje sela i da motiviše fotografe da se bave savremenim, aktuelnim seoskim motivima. Radionica podrazumeva teorijska predavanja, debate, razgovor sa etnologom, praktičan rad na terenu, uredništvo u fotografiji i obradu fotografije.

Više o ideji koja stoji iza radionice možete pročitati u prethodnim člancima: Radionica na temu savremene seoske fotografijeNovi seoski motivi.

Kompletan program možete preuzeti ovde:

Broj učesnika je ograničen na dvadeset. Cena je 6.000 dinara, što uključuje: šatorski smeštaj, hranu, zdravstveno osiguranje i prevoz od grada Petrovca na Mlavi. Sva pitanja vezana za program možete poslati meni, a prijavni formular i ostala tehnička pitanja uputite načelnici kampa Tanji Mikić na tamikic [at] gmail [.] com.

Kratke informacije i vesti uživo sa kampa moći ćete da pratite na Fejsbuk stranici Svetle Komore.

Samo bih napomenuo da se radi o šatorskom smeštaju (hrana i kupatilo u zgradi izviđača) i da prednost imaju mladi do 25 godina.

Be Sociable, Share!